PSICOLOGIA I BENESTAR

El poder de l’autoestima

Autoestima és estimar-me, donar-me oportunitats, permetre’m errors, dedicar-me temps, acceptar-me, complaure’m… Però no tant sols això (com si fos poc). És prendre decisions tenint-me en compte, dirigir les meves accions cap on cregui convenient. Guiar la meva vida.

Dediquem la infància a construir un vaixell amb el qual navegar per paratges somiats. Amb el temps aprenem a compartir-lo amb persones especials. Però… què se n’ha fet del vaixell de la persona que està amb mi? O, què se n’ha fet del meu si he decidit embarcar-me al d’algú altre?

No son els vaixells el que hem de compartir: son els viatges, els destins, l’equipatge o, simplement, l’immens oceà.

És quan sé qui soc i què m’ha portat fins aquí, quan puc decidir cap a on vull anar i amb qui ho vull compartir.

pròxim Publicar

Anterior Publicar

© 2022 PL talent

Autor Anders Norén