PSICOLOGIA I BENESTAR

La psicologia del benestar

Replantejar la mirada amb la que interpretem el món és un acte de progrés. I la psicologia, ho ha sabut fer.

El camp tradicionalment més reconegut de la psicologia és l’anomenat psicologia clínica. Quan hi penso em passen pel cap paraules com trastorn, pacient, diagnosi o patologia. Evidentment, un camp molt necessari per totes aquelles persones que necessiten donar resposta a una situació psicològicament complicada, sense haver de recórrer a la medicació.

Avui dia, està agafant rellevància una nova mirada de la psicologia que permet complementar l’anterior: la psicologia positiva. Un moviment que centra els seus esforços en reconèixer els procediments que generen benestar.

Comencen a quedar enrere els dies en els que la salut era l’absència de malaltia. Avui, per tenir salut, cal parlar de benestar.

Anterior Publicar

© 2023 PL talent

Autor Anders Norén